Her smider bilforhandler bogstavelig talt Chris’ nye Hyundai Coupe af


Kan man forvente at få sin bil leveret ordentligt, når man har betalt 200.000 kr. for den? Det synes vi. Men sådan er det ikke alle, der ser på det.

Herhjemme er de ukendt, men i USA har online brugtvogns-forhandleren Carvana langt fra verdens bedste ry. Og da Tiktok-brugeren Chris Dankers fik leveret sin Hyundai Genesis, blev det kun værre.

Bilen havde Chris betalt 30.000 dollars for, hvilket svarer til lige under 200.000 danske kroner. Men det får ikke ligefrem Carvana-chaufføren, som leverer bilen, til at behandle Hyundai’en med respekt.

Faktisk bliver den smidt af ladet. Helt bogstavelig talt. Men at bilen ryger noget hurtigt af autotraileren, er bare ét af Chris’ problemer med den nye, brugte bil.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Herunder har vi samlet en række videoer, hvor Chris fortæller, om hvad der er galt med den koreanske coupé. Og det er meget.

Lad os begynde med selve leveringsøjeblikket.

@dankersracing

Carvana put here makong dreams come true 😅 #genisiscoupe #carfails #cartok

♬ original sound – Chris Dankers

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:@dankersracing

most famous car on tiktok updates #genisiscoupe #carfails

♬ original sound – Chris Dankers

@dankersracing

#genisiscoupe #carfails #cartok #foryoypage #fyp

♬ original sound – Chris Dankers

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk