Her skovler politiet penge ind – hvad må man ikke her?

Flere gange i år har politiet taget opstilling på det samme stykke vej. Hver gang har det givet godt i statskassen. Kan du se, hvad man ikke må på strækningen?


Fuldt stop betyder fuldt stop. Men det er der mange bilister, som passerer krydset ved Skovgårdsvej og Gammel Horsensvej i aarhus-bydelen Tranbjerg, der har svært ved at forstå.

Østjyllands Politi har allerede flere gange i år været forbi krydset for at kontrollere trafikken. Og hver gang har der været noget at komme efter. Tilbage i marts kørte 52 bilister i ‘fælden’. Og det kostede lidt. Hver bilist måtte aflevere 2.000 kr. i bøde og tage til takke med et klip i kørekortet.

Bare et par uger senere i april var den så gal igen. På den time i april mellem 16.30 og 17.30, hvor politiet befandt sig krydset, blæste 24 bilister på færdselstavlen. Samlet set kunne politiet notere sig, at der var røget 152.000 kr. i statskassen ved at stå et par timer i krydset.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Østjyllands Politi har allerede fortalt, at de vil komme igen for at kontrollere, om bilisterne nu også respekterer det fulde stop. Skiltningen står der nemlig ikke for sjov. Oversigtsforholdene i krydset er ifølge politikredsen ikke verdens bedste. Derfor er det vigtigt at respektere skiltningen.

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk