Her påkører mistænkte katalysatortyve politibil


De dramatiske dashcam-optagelser viser, hvordan nogle katalysator-tyve forsøgte at slippe fra politiet ved at påkøre en patruljevogn.

Den seneste tid har bilister i den engelske by Manchester været plaget af en række katalysator-tyverier, og onsdag i sidste uge var en patrulje tæt på at fange nogle personer, man mistænker kunne have noget med tyverierne at gøre.

Personerne i den grå Volkswagen Jetta, som politi satte efter, havde dog ikke særlig meget lyst til at sludre med ordensmagten. Faktisk havde de slet ikke lyst.

Dashcam-optagelser fra en patruljebil viser, hvordan en passager på bagsæder stiger ud og kaster en genstand efter politibilen.Kørte med klonede nummerplader
Herefter vælger Jetta’ens fører at bakke ind i politibilen. I forvirringen skvatter den kastende tyv, inden det lykkedes ham at komme ind på bagsædet af Jetta’en, som flygter om hjørnet.

LÆS OGSÅ: I Congo ryger de dele fra bil-katalysatorer

Ifølge Daily Mail lykkedes det personerne i VW’en at stikke af, derfor har Greater Manchester Police nu frigivet videoen, i håbet om at offentligheden kan genkende personen på videoen.

Reklame-video:

Politiet oplyser, at Jetta’en formentlig kørte rundt på klonede nummerplader.

 

Reklame-video:


Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk