Her koster en brugt G-Klasse MERE end en ny


Bilmarkedet er et underligt sted lige nu. Det kan lyde mærkeligt, men nogle bilmodeller er faktisk dyrere brugt end helt fabriksny.

Det sker kun for ganske få biler. Altså som Ferrari F40 og McLaren F1. Eller det plejede kun at ske for biler som Ferrari F40 og McLaren F1. Men plejer er død. For i Moskva står der lige nu en brugt Mansory-tunet G-Klasse, som er dyrere, end en spritny G63 AMG.

Altså på russiske nummerplader. I Danmark koster en ny G63 tæt på 3 millioner kr. med fuld afgift. AV!

Det, du ser på i artiklen her, er en Mansory Gronos. Præsenteret på Geneve Motor Show i 2013 og kun bygget i 15 eksemplarer. Monsteret kører med AMG’s 5,5-liters V8, som yder vanvittige 850 hestekræfter og 1.000 newtonmeter.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:306 hestekræfter mere end bilen blev leveret med i sin tid. G-Klassens første og eneste ejer betalte i sin tid, hvad der svarer til 1 million euro for bilen. Så der er allerede tabt mange penge.

For i dag kan den fås 241.000 euro eller lige knap 1,8 millioner kr. Så der er da tabt nogle penge – mange penge! Faktisk har hver af de 55.000 kilometer, bilen har kørt, kostet lige omkring 13,8 euro. Eller 102 danske kr.

Artiklen fortsætter efter videoen:

Vi håber, det har været penge værd! Spørgsmålet er så, om der skal slås endnu mere af prisen for at få den solgt. Uanset hvad er bilen et bæst, det ændrer prisen ikke på.

Reklame-video:


Bjørn Skjærup er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? så skriv til bj@boosted.dk