Her kører politiet undercover i Dodge Challenger R/T

Prescott Valley Police Department i USA har fået to nye civile patruljebiler - nemlig to Dodge Challenger R/T

En ekstra bevilling fra trafikmyndighederne gør, at betjentene hos Prescott Valley Police Department kan køre patrulje med stil.

Og det kan de gøre næsten helt uden at blive bemærket af den øvrige trafik. De to Challengere, som kredsen har fået leveret, er nemlig ikke klistret til med ‘reklamer’ for ordensmagten. Snarere tværtimod skal man nok lede godt efter blinkene, som er placeret strategisk smart rundt om på bilerne.

Banditter på farten skal i hvert fald holde øjenene godt åbne, hvis de vil spotte ordensmagten, før de selv bliver det. Spottet altså.

Bilerne skal bruges i færdselsafdelingen, hvor de specfikt skal jagte de bilister, hvis højre fødder er absolut tungest.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det skriver Prescott Valley Police på Facebook.

Omvendt kan man spørge sig selv, hvor det er nødvendigt, at politiet kører rundt i biler med minium 375 hestekræfter fra en 5,7-liters V8’er. Det svarer Prescott Valley Police også på.

Ses vi til Auto Show?


Ifølge kredsens egen optælling har man oplevet en stigning på 290 procent i antallet af tilfælde, hvor bilisterne kører ‘alt for stærkt og hensynsløst‘.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk