Her kører politiet i konfiskeret Challenger Hellcat med 1.085 hk

Den var absolut ikke gået herhjemme. Men i USA er det ikke uset, at politiet overtager biler, når færdselsloven ikke respekteres


Politiet i Texas har fået en ny bil i flåden. Det er en Dodge Challenger. Men ikke som den slags er flest. Nej, det er en Hellcat. Og endda en pumpet en af slagsen.

Bilen er havnet hos politiet i Texas, fordi en dommer i staten har taget den fra en bilist som sidste år forsøgte at stikke af fra dem. Politiet måtte runde 258 km/t for overhovedet at kunne følge med.

LÆS OGSÅ: I DANMARK KØRER POLITIET I DISSE CIVIL-BILER

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Måske fordi Chargeren har 1.085 hestekræfter fra den i forvejen enorme 6,2-liters Hemi-V8’er med kompressor. Det er tæt på 400 hestekræfter, mere end fabriksbilen kan prale af.

Det har politistyrken ikke pillet ved. Men de har udstyret den med en folie så den nu ligner det, den er – en ægte patruljevogn.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk