Her kører Hollywood-bilerne hen for at dø


Beverly Hills Car Club er navnet på en af de bilforhandlere i Los Angeles, hvor de spændende biler i pænt dårlig stand står opmagasineret i massevis. Vi kigger indenfor.

En ældre motor starter op. Der er tydeligvis hul i den bageste lydpotte. Snuden kommer til syne og viser, at vi har at gøre med en Mercedes Pagode. Den ser pæn ud i lakken – fra afstand, skriver Bil Magasinet.

Rækkesekseren gasser op, og den glider fordi os alt i mens, det er tydeligt, at den er udstyret med en baggårdslakering, der er rynket som en appelsin, og den blå røgsky, der følger bilen, beviser, at motoren nok har kendt bedre dage.

Vi er taget til et mindre pænt kvarter i Los Angeles for at besøge Beverly Hills Car Club. Firmanavnet lyder fint, men i virkeligheden dækker det over en forhandler, som sælger nogle af de biler, ingen andre tør røre ved. Her får du ikke andre garantier end, at du får det, du ser foran dig.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:ALT ER TIL SALG
Firmaet sælger mange biler og i alle typer stand. I de forreste lokaler står de pænere biler, og her er masser af spændende køretøjer, som har levet et liv i rampelyset.

En nypoleret Ferrari Testorossa står ved siden af en Maserati Ghibli. Det er dog ude bagved, at projekt-bilerne står parkeret.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at læse videre

Reklame-video: