Her kører Ferrari’er hen for at dø – og blive hugget op!

Har du nogensinde overvejet, hvor en Ferrari køres hen, når livet rinder ud? Det har vi, og svaret finder vi hos Ferrparts i Californien. Få historien og se de vilde billeder her!

Ferrparts har hjemme i et industrikvarter i Sacramentos nordvestlige udkant i Californien, USA. Det vrimler med superbiler omkring firmaets adresse på Crosby Way 2753, men kvarteret er alt andet end luksuriøst, skriver Bil Magasinet.

Jernbanen passerer det mennesketomme kvarter, hvor tomme, faldefærdige lagerbygninger står side om side. Det minder om sceneriet fra en tvivlsom westernfilm. Herfra sælges Ferrari-dele til hele verden.


MEGET V8, MEN OGSÅ V12
Skrotpladsen domineres af Ferrari V8-modeller fra 70’erne, 80’erne og 90’erne, simpelthen fordi det er dem, der er flest kunder til. Men efterhånden, som nye modeller falder i pris, kommer de også på pladsen.

Blandt V12-modellerne har Ferrparts en del til Testarossa-modellen, som der derfor står mange af. Flere af dem er stærkt beskadigede eller med større motorhaverier.

HAR LIGE DEN DU MANGLER
Ferrparts sælger ikke udelukkende gængse Ferrari-dele. Har du brug for en pladedel, som ikke står, eller nogensinde har stået, i et Ferrari-katalog over reservedele, skærer de gerne delen ud til dig.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at læse videre


Reklame: