Her kan du leje en Mustang med over 900 hestekræfter

Overvejer du en tur tværs over ‘Guds eget land’? Så kan du til sommer gøre det i en Mustang med 900 hestekræfter.


Går sommerferien til USA i år, kan du jo overveje en tur tværs over det enorme land. Især fordi udlejningsfirmaet nu vil lade deres kunder vælge en Ford Mustang. Men selvfølgelig ikke hvilken som helst Mustang.

Et nyt samarbejde med Shellby betyder, nemlig at udlejningsselskabet vil have Shelby GT500-H i flåden af biler. Helt kort betyder det over 900 hestekræfter og baghjulstræk. De første biler vil kunne lejes allerede denne sommer, lyder det fra parterne.

Der skal bygges 25 biler – her står de?
Shelby GT500-H er et monster bygget på en i forvejen potent Mustang. Fabriksbilen og den tunede version deler endda samme motor – nemlig den 5,2-liters V8’er. Det er dog ikke, fordi Hertz’ parkeringsplads kommer til at flyde over med vanvittige muskelbiler. Shelby bygger kun 25 eksemplarer som skal stå i Phoenix, Arizona; Las Vegas, Nevada og i Florida i byerne Fort Myers, Miami, Orlando og Tampa.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Kan man ‘nøjes’ med mindre, har udlejningsfirmaet også nogle flere Mustang Shelby GT-H på programmet. Bilen deler tekniske specifikationer med med den nuværende Mustang GT. Det betyder en 5-liters V8’er med 460 hestekræfter.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


LÆS OGSÅ: Her kan du leje et hus med 6 værelser…. og egne racerbaner!

Pressemeddelsen nævner ikke noget om alderskrav eller køreerfaring for at få lov til at leje monsteret med 900 hestekræfter… plus det løse. Men håbefulde danske knægte på 18-år skal næppe regne med noget. Sorry, boys. Faktisk kan man i USA slet ikke leje en bil, hvis man er under 20 år.

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk