Her kan du købe et hus med egen racerbane

Det er ikke hver dag, at vi her på Boosted skriver om huse. Men for herligheden her gør vi hellere end gerne en undtagelse.


Vi begynder med det dårlige. For du skal pakke sydfrugterne og flytte helt til USA, nærmere bestemt til byen Fayettevillei staten Arkansa, hvis du vil bo her.

LÆS OGSÅ: Politiet får 107 nye fotovogne – denne bil skal du kigge efter nu

Men når det så er sagt, kommer du til at bo som en konge. En konge med benzin i blodet altså. Ejendommen er 715 kvadratmeter stor. Nok til at der dobbelte så mange garagepladser som soveværelser.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Og spørger du os, er det alfa omega. Altså hvis det ikke lige havde været for den 2 kilometer lange racerbane som ligger hele vejen rundt om huset. Og nu vi er ved det der med soveværelser. Dem er der 5 af. Plus en hjemmebiograf, to køkkener og seks badeværelser.

Selv ‘indkørslen’ er en racerbane
Er det ikke nok. Er der et gæstehus på 60 kvadratmeter lidt fra selve hovedhuset. Det giver lidt mere privatliv.

Noget andet er, at du ikke “bare” ankommer til huset af en lang, lige boulevard. Nej, selv vejen til huset er en fed kombination af hurtige og, ser det ud til, også nogle rimelige skarpe sving.

Se vores reklamer:


Hele herligheden blev bygget i 2016, og hvad skal det så koste? Jo, på vegne af den nuværende ejer siger ejendomsmægleren 6,7 millioner. Dollars… Det svarer i dansk mønt til 51 millioner kr. plus det løse.

Reklame:

 

Flere artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk