Her holdt bilister timer i kø for benzin til 9,99 kr. literen

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Det er sket flere gange i år, og fredag skabte endnu et vildt åbningstilbud på benzin trafikkaos.

Det er sket flere gange i år, at der er åbnet nye Shell-stationer. Det har DCC Energi, der driver Shell-stationerne i Danmark, flere gange markeret med meget billig brændstof. I hvert fald de første timer på åbningsdagene.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Og fredag i denne uge skete det så igen. Denne gang i Kolding på Vejlevej. Lokalavisen skriver, at der køen af biler var ‘så lang øjet rakte’. Og det selvom benzinen kun var på ’tilbud’ i tre timer fra 14 til 17.

Det vides endnu ikke, hvor mange bilister der nåede at tanke på den nye station i Kolding. Men DDC Energi har fortalt, at man ved tidligere ‘åbningsfester’ rundt om i landet hat solgt op mod 10.000 liter brændstof. Det er otte gange mere end, en Shell-station sælger på en mere almindelig fredag eftermiddag. Og det svarer til, at 250 bilister har fyldt tankene op.

Arkivfoto: presse-fotos.dk
Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk