Her holdt bilister i 15 timers kø for benzin til 10 kr. literen

Foto: presse-fotos.dk

Benzin og diesel til 9,99 kr. literen er i den grad noget der lokker. I Middelfart gav det 15 timers kø, da Shell åbnede en ny tankstation.

–  Går det, som det plejer, når vi fejrer åbningsfest med billigt brændstof, kommer der et massivt rykind af bilister.

Sådan sagde DCC-retaildirektør, Søren Møller Maretti, før åbningen af den nye Shell-station i Middelfart i denne uge. Og han fik ret. Faktisk holdt den første bilist allerede i kø 15 timer før selve åbningen. Alt sammen for at tanke til bare 9,99 kr. literen. Bilen blev nemlig parkeret 23.30 torsdag aften, så  Bent Hegelund Nielsen var sikker på at være den først i køen til den billige benzin.

LÆS OGSÅ: Her var benzinen så billig, at politiet dukkede op

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det fortæller han til TV2 Fyn. Andre havde kørte hele vejen fra Esbjerg for at tanke. Det er en tur på 83 kilometer, mens en anden havde fere og tid nok til at vente.

Tilbuddet om den billige benzin gjaldt dog kun en enkelt tank pr. bilist. De mange fremmødte kunne altså ikke fylde medbragte dunke med litervis af ekstrabilligt brændtstof. Og klokken 17.00 sluttede det hele. I hvert fald på standeren, der ‘pludselig’ informerede om mere normale – og tårnhøje – priser i stedet for.

Ses vi til Auto Show?


 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk