Her havde fotovognen travlt – 55 bilister blitzet på samme vej

Foto: presse-fotos.dk

Politiet oplyser, at særligt én af deres fotovogns-operatører havde en travlt lørdag.

Der er heldigvis meget få dræbte på de danske veje. De seneste tal fra Vejdirektoratet viser, at 134 personer omkom i trafikuheld sidste år. Alligevel skuer et politisk flertal op for politiets kontrolindsats.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

LÆS OGSÅ: Her beslaglægger politiet næsten 1 bil hver dag

Lørdag aften stod der bl.a. en fotovogn fra Syd- og Sønderjylland på Hellevad-Bovvej i den lille by Uge 15 kilometer syd for Aabenraa. Her blæste 55 bilister på færdselsloven. Syv af dem kørte så hurtigt i 80-zonen, at de nu hver især står til klip i kørekortene. Det oplyser politiet på Twitter.

Mens én enkelt bilist trådte så hårdt på speederen, at han må forbi en kørelærer til en ny køre- og teoriprøve. Meget vildere gik det dog for sig på Fyn bare et lille døgns tid senere. Søndag bragede en 62-årig mand afsted i en mørk Audi, han endte med at påkørte flere biler og bygninger, før Fyns Politi fik fat i ham.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk