Her gik politiet målrettet efter biltræf – én kørte 135 km/t

Arkivfoto: presse-fotos.dk

I døgnrapporten lægger ordensmagten ikke skjul på, at kontrollen var målrettet.

Henover sommeren er torsdag ensbetydende med bil- og MC-træf på havnen i Roskilde. Det der i folkemunde også kaldes torsdagstræf. I denne uge var Midt- og Vestsjællands Politi til stede

I døgnrapporten oplyser politikredsen, at man mellem kl. 17 og 21 gik målrettet efter trafikanter, der måtte ønske at deltage i det ugentlige ”torsdagstræf” på havnen i Roskilde. Eller som politiet siger, så havde de ‘fokus’ på trafikanterne.

Det skulle da også vise sig, at der var noget at komme efter. Kontrollen, der foregik flere steder i Roskilde, kastede flere sigtelser af sig. To motorcyklister på henholdsvis 30 og 33 år blev sigtet for at bære ikke godkendte styrthjelme. Begge fik besked på ikke at køre længere uden godkendte hjelme.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
På Frederiksborgvej blev en 53-årig motorcyklist målt til at køre mindst 108 km/t. På vejen er den højst tilladte hastighed 80 km/t. Det koster 3.500 kr. i bøde og et klip i kørekortet. Hurtigst gik det dog for en 35-årig mandlig bilist.

Ham målte politiet til en hastighed på mindst 135 km/t på Frederiksborgvej. For at få lov til at beholde kørekortet skal han nu bestå en ny køreprøve. Desuden sender politiet ham en bøde på 3.500 kr.

Ses vi til Auto Show?


Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk