Her forsøger tyv at stjæle crossere med gummiged


Fornyelig valgte en australsk tyv at stjæle nogle cykler med en gummiged som værktøj og ‘flugtbil’ – han kom dog ikke så langt

Queensland Police blev fornyelig sendt ud til en noget ‘langsommelig’ opgave. Meldingen lød, at en tyv kort forinden havde stjålet motorcross-cykler med en gummiged og noget stærkt reb.

Tyven havde ganske enkelt kørt gummigeden direkte ind gennem en motorcykelforretnings glasfacade. Her lykkedes det godt nok tyven at komme af sted med to motorcyklen.

LÆS OGSÅ: TYV RAMT AF KARMA – FLUGTBIL SAD FASTMen til tyvens formentlig store ærgrelse kører sådan en entreprenørmaskine ikke specielt hurtigt. Måske var det netop på grund af den manglede hastighed, at tyven i første omgang smed motorcyklerne fra sig. Derefter forlod han selve ‘flugtbilen’, som blev smidt på nogle togskinner.

Politiet fandt senere frem til tyven – en 41-årig mand – han er nu sigtet for tyveriet fra MC-forretningen samt flere andre forhold.

Det oplyser politiet ifølge flere lokale medier. Gummigeden var i øvrigt også stjålet.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk