Her fejrer 100-vis af biler 11-årig bilentusiasts fødselsdag

Udbruddet af corona-virus gjorde, at Gavin ikke kunne få besøg, da han fyldte 11 år – den unge bilentusiast endte dog med at få besøg alligevel 

På mange måder er disse corona-dage deprimerende tider. Alligevel kunne Gavin Dement fra USA ikke andet end at smile, da han ikke fik besøg af gæster på 11-års fødselsdag.

I hvert fald ikke i traditionel forstand. I stedet kørte hundredevis af biler og motorcykler forbi den 11-årige drengs hjem for at markere dagen. Hvilket bragte de helt store smil frem hos drengen, der er ramt af autisme. En af hans helt store interesser er biler.

Så i forvejen havde Gavins mor, Amy Dement, skrevet ud på Facebook i håbet om at nogen ville køre forbi familiens hus i anledningen af sønnens fødselsdag.


LÆS OGSÅ: Libertys seneste vanvid: En McLaren med navnet ‘Chernobyl’

Og det ville nogen. Temmelig mange faktisk. Særligt tabte den unge fødselar helt sit hjerte til et flot eksemplar af en DeLorean DMC-12.

Resultatet kan du se længere nede i artiklen. Forsamlingen af de mange biler løftede selvfølgelig også nogle øjenbryn hos corona-bekyrmerede naboer til familien.

Faktisk fik det lokale politi hundredevis af bekymrede henvendelser om forsamlingen af de mange biler og dermed mennesker.

Uanset hvad man kan mene om den form for fødselsdagshilsen i disse tider, hører dagen nok til en af dem, lille Gavin aldrig glemmer.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ herunder og se videoen.


Reklame: