Her er superbilen, flest søger efter

Foto: Audi

Hvis man gør det op i Google-søgninger, så er især én supebil særligt populær.

Confused.com lever af at sammenligne prisen på forsikringer i England. Men folkene bag kan også lave andet. Blandt andet analysere et helt års data af Google-søgninger. Alt sammen for at finde ud af, hvilken superbil flest folk med adgang til internettet interesserer sig for.

Og afhængig af hvordan man ser på resultatet, kan det godt være overraskende. Hvorfor? Jo, fordi det ikke er den absolut dyreste af slagsen som topper listen.

Tilsyneladende er folk vilde med Audi R8. Bilen, som synger på sidste vers – i hvert fald med forbrændingsmotor – er på Google søgt frem intet mindre end 22,5 millioner gange. Herefter følger Lamborghinis lidt alternative bud på en superbil. Nemlig SUV’en Urus. Den søgte folk efter 20 millioner gange sidste år.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Foto: Audi

På tredjepladsen finder vi en bil som faktisk slet ikke findes mere. BMW i8 udgik af produktion for to år siden. Alligevel blev der søgt efter bilen 18,4 millioner gange.

Gør man søgningerne op i bilmærke alene, ser resultatet dog lidt ‘dyrere’ ud. Lamborghini er nemlig det mest søgte mærke. Det blev til 58,1 millioner søgninger. Mens BMW lige akkurat slår Ferrari med 26,7 millioner søgninger. Fabrikken i Maranello må ‘nøjes’ med 25,3 millioner søgninger.

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk