Reklame:

Her er politiets nye motorcykel

Italienske Ducati har leveret de første motorcykler til det danske politi.

Det er ikke kun hundeførerne i dansk politi der på der sidste år fik nye køretøjer. Sidste år vandt Ducati leveringen af motorcykler til politiet.

Det har i årevis været BMW og Yamaha, der har været politiet fortrukne to-hjulet våben. Men nu er det altså Ducati, som har fået ordren. Det viser et nyligt afsluttet udbud på motorcykler til patruljekørsel.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Helt konkret skal de danske MC-betjente køre på modellen Multistrada V4 S. En motorcykel med 170 hestekræfter og en vægt på 215 kilo. Politiet stiller krav om, at motorcyklerne som minium skal have 115 hestekræfter. Ducati skal leverer motorcykler og service til politiet de næste syv år. Det oplyste Ducati i en pressemeddelelse sidste år.

Om betjentene selv er glade for den nye kværn, ved vi ikke. Men politiets SoMe-ansatte synes i hvert fald, at den nye MC stråler.

– Den er edderflot, når vi selv skal sige det, lyder det på Facebook.


Reklameblok:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?