Her er kommune tæt på at lovliggøre gaderæs

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Tilskuddet på 1,2 millioner blev allerede stemt igennem sidste år. Der skulle være kørt ræs i år, men først nu ser tilladelsen ud til at være hjemme.

Der er planlagt testkørsel i denne måned, og til oktober forventes det, at byrådet i Horsens kommune endelig blåstempler den gaderæsbane, som sidste år fik et tilskud på 1,2 millioner kr. af kommunen. Det skriver Horsens Folkeblad.

Lige nu mangler der en miljøvurdering. Den bliver givet efter en lukket testkørsel på banen, som er anlagt på en tidligere flyveplads.

– Hvis testkørslen ikke giver anledning til bemærkninger, forventer jeg, at anlægspengene, der er sat af i budgettet, vil blive givet fri på byrådsmødet i oktober, siger Allan Lyng Hansen, der er trafikchef i Horsens kommune, til avisen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det bliver foreninger Striben Horsens og Striben Randers, der skal stå for at afvikle det lovlige gaderæs. Mens det er kommunen som lægger asfalten.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk