Reklame:

Her er Hamilton tæt på ny kontrakt – “men én ting mangler”

Trods rygter om en gigantisk tilbud i dollars fra Ferrari, er Mercedes og Hamilton nu tæt på at forlænge forholdet. Men én ting mangler, mener ekspert.

Vil Hamilton lægge kørehandskerne på hylden efter 2023-sæsonen, eller er han i virkelighed på vej til Ferrari. Ingen ved det, alle taler om det.

Men nu mener DR Sportens Formel 1-kommentator Peter Nygaard, at Mercedes og Hamilton nærmer sig en kontraktforlængelse.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det sker dog absolut ikke med et pennestrøg. Eller jo i sidste ende gør det. Men forud for de sidste underskrifter ligger en masse hårdt arbejde fra begge lejre.

Rygterne har da også svirret længe, og der var allerede snak om en forlængelse af Hamiltons kontrakt sidst år, men så meldte en ny sæson og gevaldige problemer for Mercedes sig.

LÆS OGSÅ: Blev du også stoppet her? Politiet gik efter ‘ulovlige ændringer’ på biler

En nedtur det ifølge DR Sportens Formel 1-kommentator Peter Nygaard vil tage tre år at vende. Hvis altså ikke Mercedes var netop Mercedes.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Det, der skal overbevise Hamilton, er en række nye opdateringer af Mercedes-raceren. Holdet har allerede droppet deres kontroversielle zero pod-design, men flere ændringer er altså på vej.

Og dem vil vi ifølge Peter Nygaard kunne se, når Formel 1-feltet rammer Barcelona og Spaniens grand prix i juni.

– Er der tydelige forbedringer i Barcelona, ligger det lige til, og så kommer annonceringen.

Reklameblok:


– De har talt om en forlængelse siden sidste år, men fordi 2023-bilen var skidt, har han trukket tiden hele foråret, siger Formel 1-kommentatoren.

 

 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?