Her er den RS6 sedan Audi aldrig byggede

Når fabrikken i Ingolstadt ikke vil, må man jo selv bygge en Audi RS6 Sedan 

På linje med Mercedes E63 AMG og BMW M5 er Audis RS6’er noget af det hurtigste på fire hjul, der findes i bilernes øvre mellemklasse.

Men modsat sine rivaler kommer RS6 C7 ikke som sedan men kun stationcar. Eller på Audi-sprog; Avant. Det er der nu alligevel en løsning på.

S6 fås nemlig som sedan. Herefter er det ‘bare’ at rippe en RS6’er for alt, hvad du kan komme i tanke om og montere det på S6’eren.

Tilpasning af skærme og kofangere er nok hverken nogen helt billig eller let proces – men havde du forventet andet?! Bilen herunder har fået alt fra en RS6 Performance-model, og er derfor så godt som den RS6 Audi selv ville have bygget.

LÆS OGSÅ: ABT HAR UDSTYRET AUDI RS3 MED 500 HK

Men det ikke stoppet ved det visuelle udtryk. Også under hjelmen har den fireliters biturbo-V8’er fået glæde af det ekstra bogstav i modelnavnet. Den yder 600 hestekræfter mod de oprindelige 450. Det betyder, at bilen kan flytte sig fra 0 til 100 kilometer i timen på 3,4 sekunder. Hvilket er næsten ét sekund hurtigere end S6 og 0,3 sekund kvikkere end RS6.

Tophastigheden ligger nok også på niveau med det, RS6 Performance Avant kan præstere. 280 kilometer i timen med Audis egen begrænser, eller 305 km/t hvis føreren kan klare sig uden.

SE – OG IKKE MINDST HØR – BILEN I GALLERIET HERUNDER

 

 


Reklame: