Reklame:

Lamborghini nye topmodel hedder Revuelto – har vanvittige 1.015 hestekræfter

Den gigantiske V12-motor overlever i Lamborghinis topmodel som nu hedder Revuelto.

Den 6,5-liters V12-motor i Revuelto leverer alene 825 hestekræfter. 45 hestekræfter mere end Aventador nogensinde havde. Og så har Lamborghini faktisk vendt hele herligheden 180 grader. Men det er ikke alt.

For med en hybridløsning ikke bare overlever de 12 cylindre stadigt strengere emissionskrav, bilen bliver ligefrem vildere af det.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


I Revuelto, som Lamborghini har døbt den nye topmodel, er der hele 1.015 hestekræfter at komme efter samlet set. Det skyldes tre elektriske motorer som folkene på fabrikken i Sant’Agata har fundet plads til i Revuelto.

Som noget andet – men mindst lige så nyt – fås Lamborghinis topmodel nu for første gang nogensinde med 8-trins dobbeltkobling. Et af Aventadorens store ankepunkter var en semi-automatiserede som aldrig rigtig fungerede ved andet end Autobahn-hastigheder.

LÆS OGSÅ: Han ejer 1.500 ulovlige biler – nu bliver de fjernet

Men det problem har den nye top-tyr altså ikke. Hvad den derimod har, er en begrænset topfart på 350 km/t. Inden da er 0 til 100 km/t overstået på 2,5 sek. At komme fra 0 til 200 km/t tager ‘mindre end syv sekunder’, siger Lamborghini.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?