Her er den: Jon Olssons nye +800 hk Lamborghini Huracán

jon-olsson-huracan-5

Det har stået på siden marts, og nu er den svenske ski-legende, Jon Olsson, endelig færdig med sit monster af en vintercamouflerede Lamborghini Huracán. Den er så vild, at det er 100-200 km/t-tider, man holder øje med.

Han måtte læse sig til skæbnen for sin tidligere DTM Audi RS6, der blev stjålet i Holland for derefter at blive brændt ned til den sidste rast af alufælgene. Verdens tab af den 1.000 hestes vildbasse slog dog ikke den profesionelle freestyle skisports-udøver ud af kurs.


I stedet brugte han ‘sørgeperioden’ på at bygge et om muligt endnu vildere våben til asfalten. Det, der i marts var en ‘almindelig’ Lamborghini Huracán, har fået tilsat en kompressor fra VF Engineering. Kittet giver den italienske tyr 817 hk og 827 Nm at stange med. Hertil kommer en nyudviklet motorstyrring og et Akrapovic-udstødningsystem.

NÅR 0-100 KM/T ER IRRELAVANT!!
Hvor meget Olssons nye våben helt præcist yder, vil han dog ikke ud med. Men han oplyser, at tiden fra 100-200 blot er på 5,3 sekunder. Ja, du læse rigtigt. Her kommer 0-100 i timen i anden række.

Alt på den ekstreme Lambo er værd at nævne, men af højdepunkterne tælles en specialfremstillet K&W-undervogn, luftindtag i kulfiber og naturligvis en tagboks til ski. Det er jo trods alt Jon Olssons værk det her!

Han vil afsløre meget mere om bilen på sin blog over de kommende måneder.

I MELLEMTIDEN KAN DU SE DET VANVITTIGE PROJEKT I BÅDE LYD OG BILLEDER I GALLERIET HERUNDER
jon-olsson-huracan-3


Reklame: