Her er de 25 fedeste modelnavne nogensinde

14. Mercedes-Benz AMG 300 CE 6.0 "Hammer" Et tidligt bevis på, at de er skrupskøre nede hos Mercedes' sportsafdeling AMG. I 80erne satte de brede skærme på og lagde en 6-liters V8 i en E-klasse coupé, der internt blev døbt Hammeren.

Barracuda, Countach eller Viper! Her har vi fundet de 25 biler i historien, som uden tvivl har de mest hårdkogte navne. Se hele listen hér…

Her har vores kolleger fra Bil Magasinet virkelig lagt hjerne i blød. For nogle gange rammer bilproducenterne bare plet, når de sender en ny bil på gaden. Alene navnet kan være så fedt, at det redder en ellers rædderlig model.

Om ikke bag for oplevelsen bag rattet så i vores hukommelser. Nu behøves en bil ikke være dårlig, bare fordi den har fået en cool navn. Snarre tvært imod.

Den vil du også opdage på listen her. Lad os komme i gang.


25. Plymouth Barracuda

Det lyder godt på den lokale bodega at sige, at man kører en muskelbil opkaldt efter en 1,5 m lang rovfisk med skarpe tænder.

 

24. Bentley Continental GT Speed

Navnet gør det rimelig klart, at den britiske Autobahn-stormer er i stand til at krydse kontinenter med +300 km/t.

23. De Tomaso Mangusta

Et perfekt navn til en italiensk sportsvogn, der kunne tage kampen op mod en AC Shelby Cobra. “Mangusta”betyder nemlig “desmerdyr” på italiensk. Desmerdyr slår kobra-slanger ihjel.


Reklame: