Her er Danmarks måske sjoveste bilannonce: Derfor skal du købe Jakobs Corolla

toyota-corolla-1_3-xli

24 ÅR GAMMEL TOYOTA SKAL FINDE NY EJER. DENS NUVÆRENDE ER ET ÅR YNGRE OG KAN FÅ 360.000 KØRTE KILOMETER TIL AT LYDE SOM EN ‘GOD’ IDE.

Jamen, Jakob. Hvordan kan du dog sælge sådan et fantastisk stykke værktøj? Sådan indleder Jakob fra Frederikshavn en annoncertekst, der får til at trække kraftigt i smilebåndet hos en potentiel køber.

Bilen, den 23-årige ungersvend gerne vil sælge, kender alle. Jakob kan dog få 360.000 kørte kilometer, døde dørlåse og et grydeagtigt gearskift i en Toyota Corolla E100 til at lyde som noget, du gerne vil overtage for den nette sum af 5.000 kroner.

banner_AS2

FÅ DET HELE MED: KØB DIN AUTO SHOW-BILLET NU – 40 % rabat – brug koden: 1maj!


I seks hylemorsomme punkter argumenterer han for, hvorfor du skal slå til og købe Rolla’en. Pengene behøves du endda ikke have på dig fysisk. Sælgeren af ‘bilernes svar på B.S Christiansen’ tager nemlig gerne mod Mobilepay.

Selv har vi her på Boosted-redaktionen alle kørt vores kilometer i en rød, vild og voldsom 1,3 XLi’er. Men, Jakob. Hvis du læser det her – så send os en mail og lad os sammen udleve dine skribentdrømme. Du fanger os på boosted@boosted.dk

ER DU DEN NYE EJER, ELLER VIL DU BARE VARME LATTEMUSKLERNE, KAN ANNONCEN LÆSES HER

 


Reklame: