Her er biler blevet inddraget – “ejerne er blevet advaret”

foto: presse-fotos.dk

I dag begynder Tour De France i den danske hovedstad, og langs ruten må der ikke holde biler. Derfor er køretøjer de seneste dage blevet fjernet.

Tusindevis af biler er de seneste dage blevet fjernet fra københavnske parkeringspladser. Parkeringspladser langs Tour De France-ruten som begynder i dag – fredag 1. juli – med en enkeltstart i København.

Til Berlingske fortæller enhedschef i Københavns Kommune, Mikkel Mindegaard, at hele ruten blev hegnet ind natten til fredag. Allerede inden havde Dansk Autohjælp dog været ude for at fjerne de biler, som ejerne ikke selv havde kørt væk i tide.

Og det kommer til at koste dem dyrt. I forbindelse med cykelløbet er 2.500 parkeringspladser nemlig nedlagt, og de bilejere, som ikke har fjernet deres biler i tiden, får en regning for bugseringen væk fra de inddragede parkeringspladser.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Da Berlingske fulgte autohjælpen, dre fjerende biler, kom en kvinde løbene. Autohjælpen var i gang med at fjerne hendes bil. Men da hun fortalte, at hun ikke var klar over, at touren allerede ‘er i gang nu’, forbarmede de sig og lod hende parkere bilen et andet sted. Enkeltstarten i København er 13 kilometer lang.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk