Her er bilen, BMW aldrig bygger


Men det burde de – for med “hajnæsen” ville den nye 7-Serie se så meget bedre ud.

Den nye BMW 7-serie har mildt sagt vakt en del debat i bil-miljøet, siden tyskerne løftede sløret for G70-modellen tilbage i april. Og som det har været lige siden midt-00’erne og E60 5-Serien, drejer det sig igen om designet.

BMW vil please kineserne, så alt på den nye 7-Serie er stort. Stort, stort – stort. Ja, også kølergrillen som er enorm. Og det er ikke engang en overdrivelse.

Men ikke længe efter, bilen blev præsenteret for offentligheden, gjorde designeren bag Instagram-profilen Sugarchow et forsøgt på at rette det hele lidt ud. Eller rettere – give det hele lidt flere former og lidt mere mening.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
LÆS OGSÅ: POLITIET – HER HAR VI ALDRIG GENNEMFØRT STØRRE RAZZIA

For med den klassiske hajnæse ligner den nye top-Bimmer rent faktisk noget, du gerne vil ses i. Dit største problem er så bare, at BMW aldrig bygger bilen. For de fik ikke selv idéen. Og så må vi jo nøjes.

Eller i bedste valg vente på nogen er vilde nok til at gøre alvor af computertegningen, som du kani se herunder. Vi krydser i hvert fald, alt vi kan. PS: den vildeste 7-Serie nu om dage har faktisk kun seks cylindre. En lille hybridpakke gør den dog i stand til at sende hele 571 hestekræfter i asfalten.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk