Her er 8 fede bilfilm til din weekend


Smæk benene op – nu skal der oktan på skærmen!

Spørgsmålet er vel egentlig meget enkelt. For er du overhovedet en ægte bilnørd, hvis du ikke har set alle filmene på denne liste mindst én gang?

Vi dømmer ikke, men du må hellere se at komme i gang, hvis du falder over noget på listen her, som endnu ikke har været forbi din nethinde.

LÆS OGSÅ: Kan du ikke få nok bilfilm? Her er yderligere ti!Når det så er sagt, er det i bund og grund blot en opfordring til at smække bene op og nyde en pokkers masse højoktan.

Filmene på listen er nøje udvalgt men ikke i nogen særlig rækkefølge. Så måske du bare skal begynde fra en ende af? Go’ fornøjelse.

THE FAST AND THE FURIOUS (2001)
Ja, den første. Nemlig den fra 2001. Så kan det godt være, den snart er tyve år gammel. Men den holder stadig ethundrede procent. (modsat mange af de andre film i serie, host*)

BABY DRIVER (2017)
Okay, det lyder måske, som noget du giver din knægt til hans første fødselsdag eller jul. Men ta’ ikke fejl. Baby Driver er så langt fra den der ‘skubben rundt for at holde balancen’-dims, som vi kan komme. Derimod er der godt med fart på, når Miles ‘Baby’ giver den som iskold flugtchauffør med musik i ørene.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at læse videreNæste side
Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk