Her er 5 bilspil at se frem til i 2022


Der er rigtigt meget at se frem til, når vi på fredag hopper ind i et nyt år. Særligt hvis du holder af at give den virtuel bundgas.

2022 bliver et godt år. Et godt spil-år. Når vi på lørdag skriver 1. januar 2022, begynder nedtællingen sådan for alvor nemlig til titler som Gran Turismo 7 og Forza Motorsport.

Og det kan kun blive godt. For efter et endnu et år i pandemiens tegn med skubbede release-datoer, mangel på konsoller og generel tristhed ser 2022 faktisk ud til at blive et hæsblæsende hurtigt år.

I hvert fald hvis du holder af racerspil. Faktisk tror vi, at det bliver svært at vælge. Så meget godt virtuelt højoktan er der nemlig i vente.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:Lad os se på det engang.

Assetto Corsa Competizione – kommer til PS5/Xbox 24. februar


Hvis man er til simulator-ræs, begynder 2022 med et ordentligt brøl. Okay, strengt taget er der tale om en opdatering af et eksisterende spil. Men det skal nu ikke tage noget fra det nyeste sving på Assetto Corsa-banen.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:

Som det sim-race spillet er, er det klar fedest, hvis du har det helt store setup i stuen (læs: hvem i alverden får lov til det?!) Men det kan faktisk også være særdeles underholdene, hvis du må ‘nøjes’ med en controller. Grafisk får spillet en overhaling så det nu afvikles med 60 frames i sekundet og i 4K. Ja tak!

Grid Legends: kommer til ‘flere platforme’ 25. februar


Skal det være lidt mere arkade-agtigt, skal du bare vente én dag længere. 25. februar sender Codemasters nemlig Grid Legends på gaden. 2019-udgivelsen forsvandt lige så hurtigt ud af bevidstheden, som den kom ind. Men udviklerne lover, at den nyeste udgave er skarpere, fyldt med flere biler og baner… og mere historie? Det er vi nødt til at prøve af.

Gran Turismo 7: kommer til PS5 4. marts

Tuning har været en fast del af Gran Turismo lige siden den første udgive i 1997 - 24 år senere er der flere muligheden end nogensinde før.
Vil der være nyt indhold på Boosted.dk d. 4 marts? Selvfølgelig vil der det. Men lige dén dag smutter vi præcis kl. 16! Det er fredag, og vi skal bruge hele weekenden i selskab med vores Playstation 5, og den måske mest ventet udgivelse til konsollen.

Polyphony Digital har skubbet Gran Turismo 7’s udgivelsesdato igen og igen og igen… Men 4. marts skulle det langt om længe være muligt – endelig! Og med alt det, vi på det seneste har set af vildt flotte trailers, kan GT 7 ikke skuffe.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at læse videre

Reklame-video:


Næste side
Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk