Her er 4 nye bilbøger til samlingen


De kan ligge og se lækre ud eller bruges som dørstoppere: Vi læser nye bilbøger, der er oplagte som julegaver til motortossede læseheste.

Vi lever og ånder for alt på fire hjul, og vi bruger mindst otte timer hver dag på at læse og suge viden til os om dem. Hvis det da ikke bliver til mere.

LÆS OGSÅ: Ikke den store læsehest? Her er 7 fede bilfilm til din weekend!

Og som den ægte entusiast du som Boosted-læser selvfølgelig er, synes vi, at du bør dykke ned i disse fire nyudgivelser. Der er både Formel 1-historie og røverhistorier fra lovens lange arm.Værsgo:

Ferrari i Formel 1
Forfatter: Peter Nygaard
Forlag: Lindhardt og Ringhof
Sidetal: 736
Pris: 599,95 kr.
Kan købes hos bog-ide.dk

Samlingens ultimative gigant byder på side efter side af fantastiske billeder, hvor bogens enorme størrelse bliver en klar fordel og giver anledning til, at man suges ind i værket og ind i de afbillede scenarier fra racerbanerne, skriver Bil Magasinet.

Med de 736 sider er bogen nærmest en uudtømmelig kilde til farvestrålende fotografier, men hvis du trænger til at træne hjernecellerne med lange tekstpassager, er det ikke bogen for dig. Korte, men håndgribelige beskrivelser flettes dog ind løbende.

Historien, der fortælles gennem alle disse utrolige billeder, er ingen anden end historien om legendariske Ferrari og deres tid i Formel 1. Det er på mange måder et imponerende værk og på mindst lige så mange måder en imponerende fortælling.

Med andre ord er det den perfekte gave til den, der er vildere med at kigge på billeder end at læse for mange lange og kringlede tekster.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at læse videreNæste side
Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk