Reklame:

Her er 3 årsager til, at DHB bliver årets vildeste fest

Vi ved alle sammen godt, at den her sommer bliver vild. Efter to års pause er der nu endelig gang i alle de fede events – og et af de helt store er lige om hjørnet. Her er 3 årsager til, at du skal glæde dig helt vildt til DHB 2022.

Masser af fede biler og god stemning. Sådan lyder opskriften altid på landets største bilfestival, som hvert år afholdes på Padborg Park. Og dette års DHB bliver igen et sandt mekka for bilentusiaster fra hele landet.

Men hvad skal du særligt glæde dig til? Her får du vores 3 årsager til, at DHB bliver den fedeste udendørs biloplevelse i år.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Drifting
Glæd dig til driftbilerne, som igen i år vil sørge for de helt tunge skyer over racerbanen i det sønderjyske. En konkurrence, som vi her på Boosted-redaktionen selv deltager i med Martin Poorhamidi ved roret af sin ekstreme Mercedes C63 AMG med widebody og kompressor.

Dragrace er en fed ting og uden tvivl indbegrebet af DHB-ånden, men vi kommer ikke udenom, at drifting er mega underholdende at se på. Især når der køres twindrift med to biler helt tæt side om side.

DHB 2022
Foto: DHB

Masser af musik
Intet DHB uden fuld smæk på festen, når bilerne er parkeret sidst på dagen. I år får DHB besøg af flere store navne, som passer perfekt til lige netop DHB. Fredag kommer 8Ball forbi og fyrer op under festen, hvor emner som din søster, Gustav og klunker med sikkerhed bliver nævnt.

Samme aften går det amok med tre gutter med hang til den helt vilde fest. De går under navnene Englando, Balken og Munken, og sammen er de Ude af kontrol, og de er klar til at vælte DHB endnu engang.

Lørdag skal du heller ikke snydes for en god fest, hvor DHB har hyret selveste Faustix, som kommer til at sætte ild i stemningen, når han går på den store scene lørdag aften og spiller sine største hits.

Ude af kontrol til DHB
Foto: Ude af kontrol PR

Brænderpladsen
Du husker måske, dengang Team Man-gutterne begyndte at brænde dæk af og larme med alt, hvad der kunne larme. Den opskrift var et sikkert hit, og brænderpladsen er stadig et vigtigt element til et vellykket DHB.

Så husk at kigge forbi brænderpladsen, hvor de sjoveste, skøreste og modigste projektbiler får prygl på alle tænkelige måder. Det er aldrig kedeligt!

Brænderpladsen til DHB
Foto: Pexels

Skal du med til DHB?
Så skal du skynde dig, hvis du vil med til DHB 2022 til den nedsatte pris, som er tilgængelig indtil 1. maj. Herefter koster billetterne mere, så hvorfor vente? KLIK DIG IND HER og læs mere om billetpriserne.

Læs meget mere om DHB her: www.padborgpark.dk/dhb

Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største site om biler med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?