Her anmeldes flere for ulovligt gaderæs: “Vi sigter alle dem, vi kan”

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Antallet af anmeldelser om ulovligt gaderæs er over de seneste år steget voldsomt i byen Ringe på Fyn.


Det er ingen hemmelighed, at der i weekenderne – og når mørket falder på – bliver kørte gaderæs flere steder i Danmark. I Ringe på Midtfyn har politiet de seneste år modtaget flere og flere anmeldelser om det. Det skriver Fyens.dk.

LÆS OGSÅ: Her skal fotofælder med støjmålere udskrive bøder

Senest har en 20-årig mekanikerlærling fra Sønderjylland mistet kørekortet, fordi han i forbindelse med noget gaderæs i et af byens industrikvarterer kørte mere end 82 km/t i en 50-zone.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Egentlig skulle han også have været i fængsel i 40 dage, men fordi den 20-årige ikke er tidligere straffet blev den del af dommen gjort betinget. Hos Fyns Politi er Anders Brahe, operativ leder af færdsel og ATK, bekendt med den 20-åriges sag.

– Vi sigter alle dem, vi kan. Det er alle, der kan sættes i forbindelse med at have deltaget aktivt i eller på anden måde være medvirkende til gaderæs. Vi kører nul tolerance, og vi går selvfølgelig efter den højest mulige straf, siger Anders Brahe til avisen.

Flere artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk