Hennessey klar med 1.200 hestekræfter til Corvette ZR1

De fleste skal stadig lige sluge, at Corvette ZR1 kommer med 750 heste. Hennessey har dog allerede vildere planer

Reklameblok:Hennessey står ikke bare bag den sindssyge superbil Venom F5 med 1.600 hestekræfter. Den texanske tuner lever lige så meget af at finde ekstra hestekræfter i mere almindelige gadebiler. Så hvis de 750 hestekræfter ikke er nok for kommende Corvette ZR1-ejere, har Hennessey tre løsninger.

Den første opgradering, kaldet HPE850, gør remskiven lidt mindre, porter topstykket og former indsugningen af et stykke rustfrit stål. Bare for at nævne lidt.  Det giver 100 ekstra hestekræfter og en 0-100 km/t-tid på bare 2.6 sekunder, hævder tuneren.

LÆS OGSÅ: HENNESEY PUMPER 1.000 HK UD AF CAMARO ‘EXCORIST’

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Med næste trin kysser den store 6.2 liters V8’er de magiske 1.000 hestekræfter ved at parre opgraderingerne fra det første trin med en større kompressor og intercooler. Tophastigheden barberes ned med 0,1 sekund. Og bilen render 402 meter på bare 9.7 sekunder.

Til de ekstreme entusiaster har Hennessey én sidste mulighed. 1.200 hestekræfter ved 6.400 omdrejninger og 1.455 newtonmeter. Sprinten fra 0-100 kilometer i timen er ovre på bare 2,2 sekunder.

Mens de, frygter døden mindst, kan fortsætte forbi 370 kilometer i timen, før begrænseren sætter ind.

Allerede i 2009 var Hennesey mestre i at koge bagdæk med Corvette, den nye ZR1-opgradering bliver mange gange vildere

 

Reklameblok:

 

 

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk