Helt ny Diablo til salg – så lidt har den kørt så meget koster den


At dømme udfra kilometertallet har denne Lamborghini Diablo SV kun set det stykke asfalt, der var, mellem samlebåndet i Sant’Agata og den lastbil, som transporterede den V12-brølende italiener ud til den nye ejer. Vedkommende låste bilen inde med det samme kun for at vente på én ting – værdiens himmelflugt.

boosted_nytbanner

Har aldrig set asfalt
Sølle 1.1 kilometer står registreret på instrumentbordet. I dag er den 5.7-liters V12’er med 529 hestekræfter endt hos en canadisk Lamborghini-forhandler. Og prisen? En halv million dollar, eller hvad der i dansk valuta er 3,3 millioner kroner. Prisen har nok kun lige begyndt sin himmelfart.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Så dyr er en M3 E30 med 9.000 km på klokken, eller hvad med en M5 E39 med 483 kørte kilometer? 

Diabloens ejer er i øvrigt inkarneret Lambo-samler. I hans salgsportefolio er også en Countach i en særlig 25-års-jubilæums udgave. Den bil har dog set lidt mere asfalt. Således står der 128 kilometer på tælleren i den sorte slyngel, der også er til salg hos forhandleren i Canada. Pris? 5,2 millioner kroner. 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Verdens måske laveste kilometertal i en Lamborghini kan du se galleriet herunder

 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk