Hardcore tuner-Urus: Nu med 1.100 Nm


0-100 km/t tager bare 3,3 sekunder

Det er under et halvt sekund langsommere end superbilen fra fabrikkens egne rækker, Aventador SJV. Sådan en har tolv cylindre.

Helt så mange ligger ikke under hjelmen her. Den store SUV må “nøjes” med en fire-liters V8-motor med turbo doneret fra Audi, men det her er heller ingen almindelig Urus. For det her er Keyvanys bud – de kalder den tilmed for Keyrus.

LÆS OGSÅ: Forsikringen dækker ikke: Dansker dømt til at betale 920.000 kr. efter Porsche-uheldNavnet dækker over en Urus, der har været på kulfiber-slankekur. Bilen har da også smidt godt 40 kilo, samtidig med at ydelsen i den fire-liters V8 er hævet fra 641 hestekræfter og 850 Nm til heftige 820 hypper og 1.100 Newtonmeter.

Færre heste, men…
Det er godt nok 20 hestekræfter mindre, end den megabrede Urus fra 1016 Industries. 0-100 km/t-tiden er dog den samme.

I kabinen er Keyvany gået mere eller mindre amok på enhver overflade. Her er alt den læder, alcantara og kulfiber man kunne drømme om. Men hvad sådan en omgang skal koste, holder tunerne endnu tæt med.

Men én ting er sikkert – det bliver helt sikkert ikke en billig omgang. På danske plader koster en Urus fra lige under fire millioner kroner – og det er fabriksbilen!

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af Keyvany-Lambo’en.