Nu har VW T-Roc R MANGE flere hestekræfter

Nu kan du få Porsche 911 GT3 RS-muskler i din Volkswagen T-Roc. Det har en tysk tuner sørget for - men det koster lidt.

Nu kan du få Porsche 911 GT3 RS-muskler i din Volkswagen T-Roc.

Godt nok kan du få en Volkswagen T-Roc R og køre videre ganske glad. Altså lige indtil du finder ud af, at McChip DKR har fuldt gang i butikken.

Den tyske tuner sørger nemlig for ganske seriøs optimering. Det betyder ny intercooler, større turbo, anden motorstyringen og downpipe.

Det udløser 475 hestekræfter, 510 newtonmeter og en tophastighed på 285 kilometer i timen. 35 kilometer i timen mere end den fabriksbegrænsede T-Roc R.Vi skal ikke mange år tilbage for at finde tidspunktet, hvor Porsche ikke kunne finde på at klemme flere hestekræfter ud af 911 GT3 RS.

LÆS OGSÅ: McLaren F1’s afløser bliver helt vanvittigt retro-cool

Den slags koster selvfølgelig lidt. For ikke at sige meget. Du skal nemlig lægge 9.000 euro hos tunerne for den såkaldte ‘stage 4’-tuning.

Kan mindre gøre det, findes der også et ‘stage 3’-trin. Det betyder 430 hestekræfter og 485 newtonmeter. Det kan du ‘nøjes’ med at slippe 7.200 euro for. Ikke ligefrem billigt, men meget billigere bliver det faktisk ikke i det svageste Stage 2.

Her får T-Roc R 375 hestekræfter og 450 Nm for 3.200 euro. Kan man nøjes med motorstyringen alene, løber regningen op i 1.000 euro. Billigere bliver det ikke.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk