Har nogen betalt 120.000 kr. for den her ‘Ferrari F40’?

Ferrari F40 replika
© Blocket.se

Et mashup af Porsche og Ferrari var kortvarigt til salg, men blev hurtig fjernet. Blev den solgt, eller har ejeren parkeret den permanent i rædselskabinettet?

Det plejer at gå ud over en uskyldig Ford Cougar eller Toyota MR2, når en fingernem ungersvend forvandler et gammelt vrag til en Ferrari-efterligning med mere eller mindre held. Det skriver Bil Magasinet.

En læser gjorde os for få dage siden opmærksomme på en annoncen på den svenske side Blocket.se for denne replika, der sætter nye standarder for superbils-plagiat, for byggeklodserne er eksotiske i sig selv.


Engang i 90’erne blev en Porsche 944, ifølge annoncen, udstyret med et “kvalitetskarrosseri” fra “g-k auto design” – og i 1997 importeret til Sverige, hvor den ser ud til at have holdt siesta lige siden.

Ferrari F40 replika
© Blocket.se

Det færdige resultat ligner ikke just den legendariske Ferrari, der blev bygget i 1.315 eksemplarer mellem 1987 og 1992. Donorbilen har nemlig frontmotor, hvor den ligger bag sæderne i en F40. Proportionerne er mildt sagt aparte på kopien.

Vi gætter salig Enzo Ferrari roterer i sin grav, hvis han har tilgang til blocket.se, mens fans af Porsches transaksel-modeller nok også må slå korsets tegn for sig.

Sælgeren ville have 120.000 svenske kroner for den forlorne F40, selvom motoren skal serviceres og bremserne trænger til motion. Men efter få dage var annoncen taget ned. Så spørgsmålet er, om det var fordi, en svagtseende Porsche-/Ferrari-elsker var hurtigt ude med checkhæftet, eller det blot var fordi, at sælgeren skammede sig over at have den til salg og lukkede annoncen?

Send os et tip, hvis du ser den på landevejen!

Ferrari F40 replika
© Blocket.se
Ferrari F40 replika
© Blocket.se