Preston har fået verdens fedeste job


173.000 søgte stillingen, som kun én kunne få. Nu er han fundet. Preston Patterson er Dodges nye brænderchef.

Det tog fire måneder, flere udvælgelsesrunder og noget live-tv. Men nu har Dodge fundet den brænderchef, som mærket annoncerede, at de ledte efter. I januar gik hele processen så i gang. Første trin var at se 173.000 håbefulde ansøgeres videoer igennem.

Herefter fulgte flere vilde udfordringer for at få jobbet. Blandt flere optrædender på live-tv. Men Preston Patterson endte altså med at løbe med det hele. Det betyder, at han ikke bare får 150.000 dollars svarende til en million kr. i løn om året. Han må også vælge sig en Hellcat-model som firmabil.

Til gengæld for den fyrstlige gage – og firmabilen – skal Preston Patterson paradoksalt nok finde ud af, hvordan Dodge bedst får mærkets kunder over i elbiler. Og så skal han selvfølgelig lave en masse brændere. Han er tråds alt lige blevet brænderchef.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk