Har du tanket her? Så risikerer du motorproblemer

Foto: Shell Danmark

Foreløbig har tre bilister henvendt sig – efter tankning går deres bil bare i stå.

Har du tanket ved Shell-stationen ved Lunderskov ved Kolding i sidste uge, så skal du måske lige tjekke op, på hvordan din bil egentlig har det. Hvis den da ikke allerede har fået motorproblemer.

Torsdag i sidste uge er der nemlig sket en fejl i leverancen af Oktan 100-benzin – den såkaldte V-Power – på Shell-stationen. Over for Jydskevestkysten bekræfter Shell, at man blev opmærksom på fejlen fredag. Men før det kan nogle kunder sagtens have nået at tanke.

– Sådanne henvendelser tager vi selvfølgelig meget seriøst, så fredag får vi med det samme stoppet salget og får taget prøver af brændstoffet, hvor vi kan se, at der er noget i, som ikke skal være der. Hvad det præcist er, og hvordan det er kommet der, skal vi nu have fundet ud af, så derfor er vi lige nu ved at foretage yderligere undersøgelser i laboratoriet, oplyser Søren Møller Maretti, Retaildirektør i DCC Energi, som driver Shell-stationerne i Danmark.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Maretti understreger, at det heldigvis er sjældent, at sådanne fejl sker. Men det fritager selvfølgelig ikke Shell for ansvar, hvis brændstoffet fra tanken i Lunderskov er skyld i motorproblemer.

– Hvis det viser sig, at det er vores brændstof, som har forårsaget problemerne, så dækker vi naturligvis de omkostninger, der måtte være i forbindelse med et eventuelt værkstedsbesøg, siger Søren Møller Maretti.

Ses vi til Auto Show?


Han opfordrer derfor kunder, som måtte være ramt af problemer efter en tankning i sidste uge, til at henvende sig til Shells kundeservice.

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk