Har du en Toyota? Så vil værksted bygge dig en ‘McQueen’

Disney er nok ikke alt for begejstret. Men håndværket ligner noget der er i orden. Skal du ha’ en ‘Lynet McQueen’. Skal du bruge en bestemt Toyota. 


Det lugter lidt af et sagsanlæg. Men har du en Toyota Celica, vil et værksted i Thailand bygge den om til en af figurerne fra Biler-filmene.

LÆS OGSÅ: Bilist forsøgte at flygte – nu ryger mors bil

Og det ligner faktisk. På den anden side er P.S. Modify faktisk vant til at lave replikaer. Og gerne de vildere af slagsen. Bl.a. de mest sjældne Lamborghini, Ferrari og Porsche-modeller.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Denne gang skal thaierne bruge Toyota Celica af årgang 1994 til 1999. Det er dog ikke, fordi de beholder særligt meget af bilen. Faktisk får du ikke ret meget af den tilbage. På nær taget er der ikke meget andet at komme efter.

Får du så også en disney-ficeirng af motorrummet? Nej, desværre ikke. Skal du have mest ud af det, skal du derfor ofre en GT-Four på projektet. Det giver lige omkring 221 hestekræfter, 304 Nm og firehjulstræk.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk