Har din bil mange heste, skal du køre med ordentlig kølervæske

Du kan have nok så mange hestekræfter i din bil – de er bare intet værd uden ordentlig køling. Men der er en fed løsning på markedet.

Har du skruet ekstra hestekræfter i bilen, ved du sikkert, hvor vitalt det er for motoren, at den er kølet ordentligt. En intercooler er ikke bare en intercooler, og kølervæske er ikke bare kølervæske – men nærmere en hel videnskab, når der rigtig skal power til.

Her er det en god investering at købe noget væske, der virkelig kan tåle nogle seriøse varmegrader. Ikke bare nu her, men i hele bilens levetid.

Reklameblok:De rigtigt gode væsker tåler over 180 plusgraders celsius. Du skal altså ikke bekymre dig om, at hele systemet koger over. Samtidig er der flest hestekræfter til rådighed, desto køligere motoren skal arbejde.

Læs også: Påskens fedeste biltræf: Superbiler, racerbiler og hotdogs hos Jocks.dk 

Netop sådan en kølervæske har vi fundet hos vores gode venner fra Jocks.dk. Den vandfrie kølervæske fra Evans er fremstillet til både klassiske køretøjer, de mere moderne og dem der virkelig skal have nogle hestekræfter i asfalten.

Og fordi kølervæsken er vandfri, slipper du for en motor, der med tiden korroderer i kølepumper og cylinderforinger. Samtidig frostbeskytter Evans kølervæsken helt ned mere end 40 minusgrader. Genialt!

Det er på alle måder godt for den motor, du virkelig vil passe og pleje.

Klik her og køb løs!

evans fra jocks.dk

Boosted.dk er Danmarks største site om biler med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk