Derfor har denne gamle Ford Transit 374 hk

Hvad husker du bedst den fjedre generation af Ford Transit for? Sygetransport, postbil eller som hårdtprøvet håndværker vogn? I hvert fald ikke en med 374 hk, vel?!


Ikke desto mindre er det præcist, hvad denne Ford Transit fra 1989 yder. Det er nu ret godt gået for en varevogn, der er tættere på de fyrre år end noget andet.

Det gør den, fordi motoren er skiftet ud med en turboladet Cosworth-blok, der – selvfølgelig – er bygget op med de helt rigtige stumper.

Vi nævner i flæng AET GT34R-turbolader, Porsche-køler og NOS-tilslutning. Ja, det er lattergas. I en 32 år gammel Ford Transit!

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Den slags er sikkert helt sjov, hvis altså modet vel at mærke er stort nok. Bilen har lige været til salg på Ebay, og her ville sælger absolut ikke forære den væk.

Du kunne komme med 16.500 pund, eller du kunne blive væk. Indrømmet, vi har ingen idé om, hvad bilen rent faktisk er solgt til. Hvis den da overhovedet blev solgt. Men det er immervæk 140.000 gode danske kroner.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk