Har aldrig set asfalt – Spritny Corvette ZR1 kan blive din

En Corvette C6 ZR1 med bare 24 miles på speedometeret kan blive din

Et eksemplar af den sjette generations ZR1-Corvette i en knaldrød farve kan blive din – den er kun lige trillet ud fra samlebåndet.

Også selvom det egentlig er 10 år siden, den blev produceret. 24 miles eller sølle 40 kilometer er det nemlig blevet til siden da.

Bilen med sin 6,2-liters LS-V8’er med dobbelte turboer er god for 650 hestekræfter og 819 newtonmeter. Så vi anbefaler at du køber et dæklager, med gummi som kan sluge 19 og 20″-monteringer, nu du alligevel er i gang.

LÆS OGSÅ: Urørt og knaldrød Supra solgt for VILDT beløb

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Corvetten er til salg på det altid spændende sted Bring A Trailer, hvor alle salg foregår som auktioner. Og på tidspunktet for denne artikels publicering er der fem dage tilbage af auktionen.

Her er beviset. Corvetten har kun kørt 24 miles – dvs. 40 kilometer… altså på 10 år!

Det holder dog ikke budrunden nede. Bilen er på nuværende tidspunkt budt op i 75.000 dollars svarende til 471.000 danske kroner. En pæn sjat mindre end hvad bilen kostede fra ny. Nemlig 125.000 dollars eller lige knap 800.000 danske kroner.

Ses vi til Auto Show?


Altså i USA hvor de ikke har samme vanvittige afgifter, som de danske bilister plages af.

Når det så er sagt, er vi ikke i tvivl om, at prisen kun går en vej. Og det er op ad, inden auktionen slutter.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk