Hans Audi brændte totalt ud: Jon Olsson bygger ny Lamborghini


I oktober 2015 gik en helt speciel Audi op i flammer efter at være blevet stjålet i Holland. Bilen var bygget af den svenske skisports-stjerne Jon Olsson, der blot kort tid forinden branden havde solgt det 1.000-hestes monster videre til netop en hollænder. Billederne af det udbrændte vrag gik på få timer viralt, men nu er bilentusiasten Olsson tilsyneladende kommet videre.

boosted_nytbanner

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
I hvert er der dukket billeder op af hans nyeste firehjulede erhvervelse – en Lamborghini Huracan. At Olsson ikke er så meget for biler i standard-trim, beviser han med alt tydelighed. Den italienske superbil er nemlig allerede på nuværende tidspunkt godt skrællet. Når det sker, er det fordi, skisportsstjernen er gået sammen med det svenske firma MLT for at bygge bilen helt om.

f89a1d9f-4dcc-4dc4-b98b-9c8692c140c2

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


– Det bliver min bedste ombygning til dato, udtaler Jon Olsson til sin hjemmeside, der sigter efter at gå ” completley crazy” dog uden, at det vil gå udover køreegenskaberne. Målet er nemlig, at superbilen trods sin ombygning skal kunne fungere som en dagligdags-bil for svenskeren.

Se lidt af den allerede vilde ombygning i galleriet herunder

 

 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk