Hanne har fået p-bøder for 42.000 kr. – men hun har aldrig parkeret der

Foto: Privat

Hanne Street fra Årslev på Fyn har en Audi A4, som aldrig har været på Amager. Alligevel bliver hun ved med at få parkeringsbøder derfra.

Hanne Street fra Fyn har et kæmpe problem. Det bliver ved med at vælte ind med parkeringsbøder. Og nu kunne man så indvende, at Hanne bare må blive noget bedre til at parkere.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Men sagen er, at hverken hun eller hendes Audi A4 nogensinde har været på Amager, hvor mange af bøderne til hendes bil er udstedt. Alligevel er Hanne Street de sidste otte måneder blevet præsenteret for den ene parkeringsbøde efter den anden.

– En fredag lå der pludselig fem bøder, og det blev fast rutine, at der er hele tiden med korte mellemrum kom fem nye bøder, fortæller hun til Berlingske.

Og selvom Hanne Street har taget kontakt til parkeringsselskabet, så er det svært at komme igennem. Først da hun fik en parkeringsbøde fra Københavns Kommune, begyndte sagens sammenhæng at gå op for hende.

Reklameblok:Kommunens p-vagt har nemlig taget billeder af Hanne Streets bil. Eller det p-vagten tror er Hanne Steets bil. Den bil, der får bøder i København, er nemlig slet ikke Hannes bil. Men en nyere Audi A4. Og så er den ovenikøbet sølvgrå. Hanne Streets Audi er mørkeblå.

Ikke så meget at gøre
Nogen har altså klonet nummerpladerne på Hanne Streets Audi så godt, at p-selskaberne ikke kan se forskel.

Apcoa Parking, der ejer Europark, som har udstedt de mange bøder til Hanne Street, vil i første omgang kun eftergive 5 bøder. Hanne Street skulle stadig betale 19 bøder. Først da medierne gik ind sagen, har parkeringsselskabet valgt at eftergive de bøder, som man har sendt Hanne Street til inkasso for.

Reklameblok:

Helt rolig er nummerpladernes rette ejer dog ikke. Hun ved nemlig ikke, om bilen – der kører rundt med de falske nummerplader – stadig er på vejene. På Facebook har Hanne Street derfor valgt at dele billederne af den bil, som kører rundt med de falske nummerplader.

Til Boosted fortæller Hanne Street, at hun formoder, at bilen med de falske nummerplader nok bliver solgt videre nu. Uden de falske plader og måske endda i dele. Parkeringsbøderne håber hun bare stopper med at vælte ind nu.

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk