Han storroser Kevin Magnussen – “Han er meget stærkere”

Foto: Andy Hone / LAT Images)

Kevin Magnussen gjorde ikke bare comeback i Formel 1 sidste år – han viste sig også som en meget bedre kører. 

I hvert fald hvis man spørger Haas’ teamchef Günther Steiner. Det er således en meget mere moden Magnussen der kunne sætte sig i sædet efter fyringen af Nikita Mazepin og hovedsponsor Uralkali.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

– Jeg tror, han (Kevin Magnussen, red.) mentalt er meget stærkere, end han var for år tilbage, siger Haas-teamchef Günther Steiner til Autosport.

Og det, siger teamchefen, skyldes flere ting. Blandt andet datteren Laura er kommet til, siden Magnussen sidst sad i en Formel-racer.

– Det handler om alder, at bliver far, at blive kaldt tilbage i stedet for at tigge om at få en plads er også en anden historie.

Reklameblok:– Det spiller også med dit sind. Det giver en masse selvtillid. Det her handler meget om, hvordan du er mentalt stærk, uddyber Steiner.

I det hele taget lover 2023 godt for Haas’ og Magnussen. Første udfordring for den 30-årige dansker bliver i Bahrain 3. marts.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk