Reklame:

Han spiller Ferrari i ny film – må ikke selv køre bilerne

Han spiller selveste Enzo Ferrari i en ny storfilm. Men nu afslører Adam Drive, at han ikke selv måtte køre nogle af bilerne i filmen.

Hvis du skal i biografen for at se den kommende storfilm “Ferrari”, er det værd at lægge mærke til én ting.

Hovedrolleindehaver Adam Driver sidder ikke selv bag rattet én eneste gang i løbet af filmen. Det selvom han portrætterer selveste Enzo Ferrari.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det afslører Driver selv over for den fremmødte presse, i forbindelse med at den første trailer til filmen udkom torsdag i denne uge.

– De (bilerne, red.) var det mest skræmmende på settet. Men på grund af forsikringsspørgsmål fik jeg ikke lov til at køre i nogle af dem, lyder det fra Adam Driver.

LÆS OGSÅ: Har skrevet ny kontrakt – så meget får Lewis Hamilton for to år mere hos Mercedes

Den nye Ferrari-film, som instruktør Michael Mann står bag, skulle have været her for år siden. I 2015 skulle Christian Bale, der bl.a. har spillet Batman og vundet en Oscar for “The Fighter” i 2011, have spillet Enzo Ferrari.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Men det lykkedes altså ikke dengang. Filmen, der langt om længe får premiere til december i år, tager udgangspunkt i 1957. Et på mange måder skelsættende år for Enzo Ferrari og bilerne der bærer hans navn.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?