Reklame:

Han købte verdens dyreste lastbil – “Noget skal jo slæbe min båd”

Den er 80 procent større end modellen, den er bygget er bygget på. Og så er denne Mack Super-Liner verdens dyreste lastbil. 

Der findes mange Mack Super-Liner. Men lige denne Mack Superliner findes der kun én af. Den enorme lastbil, der i sin tid blev bestilt af en malaysisk sultan, er intet mindre end 80 procent større end en almindelig Super-Liner.

En lastbilen der i forvejen ikke er lille af sig.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Men der findes altså større. Bilen er bygget af nogle eksperter i Queensland, Australien. Og de har formentlig haft en blankocheck af et budget. Tilbage i 2015 betalte sultanen nemlig 1 mio. dollar for lastbilen. Det ville i dag svarer til lige under 7 mio. kr.

LÆS OGSÅ: Hun fik bøde for ‘lille’ fejl – nu er den på mystisk vis annulleret

Til gengæld er lastbilen udstyret med dobbeltseng, seks overvågningskameraer, kølerfigur af guld, to fladskærme og et fuldt funktionelt køkken med grill. Altså udover 685 hestekræfter og 72.000 syninger med guldtråd.

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?