Reklame:

Han er ikke i tvivl om Tesla: “Elon Musk er en grådig type der bare vil skydes ud i rummet”

Bilmærker bør ikke sammenligne deres lønningslister med Teslas, hvor de ansatte ‘kæmper for at overleve’, siger fagforening.

Ford og General Motors-ansatte organisteret i fagforeningen United Auto Workers har nu strejket siden midten af september i håbet om at få bedre løn- og arbejedsvilkår.

Men Tesla, der ikke ansatte som er organisteret i fagforeninger, er ikke ét hak bedre, tordner fagforeningens chef Shawn Fein.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

I CBS-programmet “Face the Nation” kalder Shawn Fein Tesla for et foretagende, der drives af en grådig mand. Altså Elon Musk.

På sin side har Elon Musk været ude med en noget besynderlig opbakning til Fords topchef Jim Farley.

LÆS OGSÅ: Lars betalte 550.000 for sin bil for 2 år siden – nu er den totalt ubrugelig i Danmark

Musks deler nemlig opfattelse af, at Ford går konkurs, hvis de ansatte får deres krav opfyldt. Ifølge direktøren vil de ansattes lønkrav betyde, at en fabriksansat i snit skal have 300.000 dollar svarende til 2,1 mio. kr. i løn om året.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det hele til gengæld for en arbejdsuge på 32 timer. Noget som ifølge opslag fra Elon Musk på det sociale med “X” – det tidligere Twitter – ikke hænger sammen.

Alligevel er Shawn Fein ikke i tvivl om Teslas måde at aflønne ansatte på. Eller manglen på samme.

– De ansatte kæmper for at overleve, så grådige direktører og personer som Elon Musk kan bygge flere rumraketter og skyde sig selv ud i rummet.

Reklameblok:


 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?