Schumacher er allerede favorit som Vettels afløser

Foto: Alastair Staley

Mick Schumachers kontrakt med Haas udløber efter sidste løb i 2022-sæsonen. Og selvom den unge tyske er i folden hos Ferrari, er han en tidlig favorit til Sebastian Vettels sæde.

Sebastian Vettels karriere slutter efter det sidste løb på 2022-kalenderen. I hvert fald i Formel 1. Omvendt er Mick Schumachers tid i sporten måske kun lige begyndt. Og efter at det i går kom frem, at den 35-årige Vettel trækker sig i år, er Mick Schumacher allerede forhåndsfavorit til det snart ledige Aston Martin-sæde.

I hvert fald hævder flere medier – blandt andre The Race – at en af Sebastians Vettels sidste genringer i Aston-garagen er at åbne vejen ind i teamet for sin unge landsmand. Spørgsmålet er så, om Ferrari vil slippe sin Schumacher-forbindelse.

Lige umiddelbart er der i hvert fald ingen udsigt til, at der skal stå Schumacher på en Ferrari-racer igen. Charles Leclerc har kontrakt med teamet til og med 2024-sæsonen. Det samme har holdkammeraten, Carlos Sainz.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
På den anden side kan Mick Schumacher måske mangle den erfaring, Aston Martin higer efter. En løsning kunne være at forfremme Nico Hulkenberg fra reservekører, indtil holdet med base i Silverstone, England, mener, at Schumacher er klar. Måske bare for én enkelt sæson.

 

Ses vi til Auto Show?


Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk